En dag på jobbet

Sååå underbart jobbet är vissa dagar. At få börja dagen med härlig manchester. Att njuta av den värmande solen, när hela Sverige tycks ha storm. Semester? Nej, nej.

Med Noppa som guide har vi åkt oss igenom gästernas upplevelser, hela tiden med en nyfikenhet och ett öppet sinne. Vi sladdar, stannar till och utbyter idéer. Pratar med kocken, lunchar med bokningen, testar fondueafton och intervjuar personal. Ritar, skissar och brainstormar.

I parken träffar vi proffsen på hög höjd. När jag står där 6 m ovan marken högst upp på hoppet och tittar uppåt på snowboardeliten så är det beundran och svindel jag känner.

Jag törs knappt kika över kanten, men inser att det är enda vägen ner. Blundar och åker.

Kläppen är ett Love Brand, som alla tycks älska. Det är inte svårt att förstå. Alla människor, jag menar verkligen alla, är så oerhört vänliga och omtänksamma. Vi morsar på stugägare, på leverantörer, på ledarna från skidgymnasiet. Överallt hejas det. Och som byrå är vi stolta så vi spricker.

Dagens stora överraskning var de gigantiska räkmackorna i Toppstugan! Vem behöver västkusten, åk till Kläppen.

Linda trivs som AD för Kläppen.

Härlig lunch med Linda och gänget från bokningen.


Linda testar sitt eget verk – Trolla.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Visst är räkmackorna sagolika?! Låter som ni har härliga jobbdagar. Inte utan att man blir lite sugen på att boka in ett par skiddagar framöver.

2010-01-28 @ 21:57:02
Postat av: Eva

Hej Hanna, du får komma till Borlänge och få både räkmacka och skidåkning :)

2010-01-30 @ 11:03:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0